Екатерина Дафовска подкрепи младежите от Клуб „Европейски диалог“ към ЦПЛР-ОДК „Л. Живкова“-Оряхово /снимки/

Екатерина Дафовска подкрепи младежите от Клуб „Европейски диалог“ към ЦПЛР-ОДК „Л. Живкова“-Оряхово /снимки/ По повод Международния ден на младежката солидарност, клуб „Европейски диалог“ към ЦПЛР-ОДК „Л. Живкова“, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнилетните в Оряхово и Община Оряхово бяха домакини на среща-разговор с носителката на Олимпийски златен медал по биатлон Екатерина Дафовска. 
На срещата присъстваха представители от ФК „Оряхово’21“, Клуб по бадминтон – Оряхово, Клуб по класическа борба „Надежда-Оряхово-2014“ и Волейболен отбор към СУ „Христо Ботев“ – Оряхово.
Г-жа Дафовска отправи важни житейски послания към младежите: „Намерете това, в което сте най-добри и следвайте мечтите си! Бъдете упорити, побеждавайте и не се предавайте!“
Вълнуващата среща приключи с поздрав от г-жа Христина Цонева – секретар на Община Оряхово и с благодарност към олимпийската шампионка затова, че даде ценни съвети на младежите и ги подкрепи в идеята им за единство в разбиранията и взаимна подкрепа.
За Община Оряхово беше чест да посрещне най-успялата българска биатлонистка, носителка на олимпийска титла, европейска титла, както и два бронзови медала от световни първенства.
21.04.2023, 17:25 часа
869 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha