Кошмарен ден! Нова тежка катастрофа с кола и ТИР затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, като по чудо няма жертви /снимки/

Кошмарен ден! Нова тежка катастрофа с кола и ТИР затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, като по чудо няма жертви /снимки/ Нова тежка катастрофа е станала в последния почивен ден след празниците във Врачанско, видя първо агенция BulNews. Сблъскали са се кола и ТИР, като по чудо няма жертви. 
Инцидентът е станал преди минути на международен път Е-79 между Мездра и Ботевград, малко след Ребърково.
ТИР „Волво” със софийска регистрация се движел в посока столицата, когато лека кола с неустановена марка предприела рисково изпреварване. За беда в този момент насреща се задала „Дачия”. В нея пътували петима души от Враца, строителни работници, които се връщали от работа в София. 
За да избегне челен удар с другата кола, шофьорът на „Дачия”-та инстинктивно завил наляво. Не успял обаче да се размине с ТИР-а. Колата се оказала между мантинелата и големия камион и била смазана и от двете страни. 
Като по чудо всичките пътници са живи, въпреки големите материални щети по автомобила. 
Към мястото на произшествието незабавно тръгнали 2 екипа на полицията и пожарна. В момента международният път е затворен, а движението се пренасочва през Искърското дефиле. 
Това е поредна катастрофа днес в Северозапада. Интензивният трафик в последния почивен ден, в комбинация с мократа от дъжда настилка, създават предпоставки за инциденти. Съветваме водачите да шофират внимателно, за да не се стигне до още по-сериозни произшествия. 
08.05.2023, 19:22 часа
7694 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha