Видин плаче! Днес погребват загиналите младежи в адската катастрофа на Гергьовден, вижте кои са те /снимки/

Видин плаче! Днес погребват загиналите младежи в адската катастрофа на Гергьовден, вижте кои са те /снимки/ Днес ще бъдат погребани младежите, загинали в жестоката катастрофа на Гергьовден във Видин, научи агенция BulNews. 
Припомняме, че трагичният пътен инцидент стана малко преди полунощ в събота на бул. „Панония“.

Черен Гергьовден! Двама младежи загинаха в жестока катастрофа във Видин

23-годишния Кирил Тодоров седял зад волана на лек автомобил „Мерцедес“. Шофирайки с висока скорост колата, младежът изпуснал контрола над нея, тя напуснала пътното платно вдясно по посока на движението и се забила в стълб. Вследствие на жестокия удар на място са загинали шофьорът и 19-годишният Георги Димитров, който се возил на предната седалка.
Веднага след инцидента на мястото пристигнали спешни медици, които констатирали смъртта на двете момчета и откарали към видинската болница друго - 19-годишният Стилиян, който се возил на задната седалка в „Мерцедес“-а. По неофициална информация, към момента състоянието на оживелия като по чудо младеж е стабилно.
След инцидента, социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки от близки на двете загинали момчета. Опечалените хора изказват своите съболезнования към почернените семейства и пожелават светъл път към вечността на техните души.
Единият от младежите е загинал навръх имения си ден. Негови близки публикуваха тъжно и разтърсващо послание след тежката загуба. 
„Отиде си едно прекрасно дете, една мечта, една надежда и смисъл.
Няколко секунди между това да му пожелаеш за имения ден да сбъдва мечти до това да го няма.
Разберете карането с 200 НЕ Е ТАРИКАТСКО, карането с 200 убива мечти!“
Погребенията и на двете момчета ще бъдат днес от 13.30 и 14.30 часа в областния град.
09.05.2023, 10:36 часа
7884 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha