Спипаха студент при наркосделка в Згориград, криел си дрогата в гащите

Спипаха студент при наркосделка в Згориград, криел си дрогата в гащите Студент от Враца ще бъде изправен пред съда, след като бил спипан в момент на наркосделка в село Згориград, научи агенция BulNews. 
22-годишният Г.П. е студент, но е с лоши характеристични данни. В миналото му е налагано административно наказание за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Известен е като лице, продаващо наркотици. От свидетелските показания по делото е видно, че те купували от него екстази, марихуана, „чай за пушене“.
Вечерта на 11 февруари миналата година, след поредна уговорка с клиент, Г.П. пристигнал с автомобила си в село Згориград. Непосредствено при осъществяването на продажбата на наркотик към тях приближил полицейски патрул. 
При последвалото претърсване в автомобила били открити и иззети полиетиленови пликове, съдържащи зелена суха листна маса. При полеви тест тя реагирала на канабис.
Приведен в ареста на районното във Враца, Г.П. си признал пред полицаите, че в бельото му има скрити още 8 сгъвки с наркотично вещество, които предал доброволно. 
По делото е била изготвена физикохимична експертиза, установила вида на иззетите наркотични вещества – коноп с различна концентрация на тетрахидроканабинол и ADB-BUTINACA, представляваща синтетичен канабиноид.
Разпитан в хода на досъдебното производство, обвиняемият се е признал за виновен и е изразил съжаление за извършеното от него престъпно деяние.
Предстои делото да продължи в съда.
12.05.2023, 09:28 часа
2104 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha