Домът за стари хора в Попица отпразнува рожден ден

Домът за стари хора в Попица отпразнува рожден ден Дом за стари хора „Св. Димитър“ в белослатинското село Попица отпразнува своят 18-ти рожден ден. Обитателите на Дома бяха поздравени от децата от ОУ „Хр. Ботев“ - село Търнава и ПГО „Елисавета Багряна“ - Бяла Слатина, които се бяха погрижили и за кетъринга на гостите и потребителите. Децата със своите песни и танци създадоха много весело настроение и изпълниха с топли чувства сърцата на всички.
На тържеството по повод празника на Дома присъстваха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината инж. Иво Цветков, кметът на Попица Юли Найчев, Боряна Петкова - зам. кмет, Десислава Стефанова - директор Дирекция „Хуманитарни дейности и интеграция“ и Галина Яхова - директор на ПГО „Ел. Багряна“. Гостите поздравиха домуващите, засвидетелствайки своето уважение към тях и им пожелаха много здраве, дълъг и спокоен живот. 
Инж. Цветков подчерта, че целенасочената политика на Община Бяла Слатина и усилията за създаване на все по-добри условия за живот на възрастните хора ще продължат и занапред. Благодари на всички за усилията, които полагат този дом да е толкова приветлив и обитателите му да имат спокойни и щастливи старини
Директорът, Силвия Дикова, също поздрави възрастните хора и благодари на общинското ръководство за системната подкрепа и грижа към потребителите и Дома. Тя пожела на присъстващите да бъдат все така усмихнати и ведри и да посрещнат още много празници все така заедно.
16.05.2023, 15:27 часа
575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha