Десислава Атанасова: Аз бях жената политик, на която Иван Гешев се обади по телефона

Десислава Атанасова: Аз бях жената политик, на която Иван Гешев се обади по телефона „Аз бях жената, на която г-н Гешев се обади по телефона“, призна в интервю за предаването „Тази сутрин“ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.
Признанието е във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев, че се е обадил на един политик, който „счита за приятел“ – „политик жена“. Тя му е казала: „Разбери ме, бях до нея (до Мария Габриел), от нея го чух за пръв път“.
Няколко дни преди това номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел обяви, че първата ѝ задача ще е да поиска предсрочното отстраняване на главния прокурор.
„С г-н Гешев отношенията ни са институционални и служебни“, подчерта Атанасова.
Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност. Ако не се реализира първият мандат, вторият изглежда невъзможен. Възможността за шести предсрочни избори е голяма, каза още Атанасова.
"Не виждам как Асен Василев като финансов министър, може да има нашето или общественото доверие. Но със сигурност и в състава на ПП-ДБ има кадърни кадри", каза още тя.
Изглежда, че шести избори са цел номер 1 на ПП-ДБ, коментира Атанасова.
"БСП доста забавно напусна експертните разговори с ГЕРБ. В Корнелия Нинова нещо се промени - ентър, делийти... В един момент видяхме странни аргументи."
18.05.2023, 09:09 часа
1050 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha