Извънредно! Прокурорът от Враца Емил Петров засечен със СРС-та на странна среща с Борислав Сарафов / скандални снимки/

Извънредно! Прокурорът от Враца Емил Петров засечен със СРС-та на странна среща с Борислав Сарафов / скандални снимки/ Прокурорът от Враца Емил Петров е бил засечен на странна среща с шефа на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов, научи агенция BulNews.
В публичното пространство се появиха красноречиви снимки, на които освен тях са и брата на Петров-Петьо Еврото и съпругата на Сарафов.
Снимките са част от прилагани СРС-та по проверка на КПКОНПИ, обект на която е бил зам.-главният прокурор.
Странната среща е била в добилия скандална известност ресторант „Осемтте джуджета“ в София. По информация от медиите това е леговището на Петьо Еврото, където редовно се привеждат тайни срещи с цел убиване на бизнеси и съсипването на нарочени от двамата братя личности.
Случайно или не, от 3 години Емил Петров е заместник-апелативен прокурор на София и може с голяма доза вероятност да се твърди, че е част от схемите на брат си.
По преписката на КПКОНПИ са били присъединени данни за още срещи между лицата, голяма част от които на същата локация.
На снимките ясно се вижда, че Борислав Сарафов носи плик и документи, какъв е този плик, какво има в него, пари ли, какви са тия документи, служебни ли са – това се очаква да бъде разровено от съответните органи.
Междувременно във Враца се коментира, че комбинаторът Емил Петров се е изпокарал с всички местни фактори в правораздаването и вече е „персона нон грата“ в Съдебната палата.
Обществото очаква покрай скандалите в прокуратурата да излязат на светло и данни за задкулисната роля на Емил Петров.
28.05.2023, 13:28 часа
12178 2
Коментари

!!!

28.05.2023, 15:33 часа
Седнали са на лакардия , лошото е ако имаше бръбар под масата.

Един от Пробива

28.05.2023, 15:06 часа
Идва Видовден!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha