Приказен бал за учениците от 12 Б клас от Пордим се проведе в Плевен /снимки/

Приказен бал за учениците от 12 Б клас от Пордим се проведе в Плевен /снимки/ Абитуриентите от 12 Б клас на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Пордим с класен ръководител Даниела Цолова отпразнуваха тържествено завършването си на средно образование.
В прекрасната и неповторима тържествена зала "Ферия" гости на този прекрасен и вълнуващ миг бяха кметът на Пордим Детелин Василев, Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов и много учители.
Бала на талантливите танцьори от Пордим съвпадна и с абитуриентските на ТХВП "Луи Пастьор" Плевен, Механотехникума в Плевен и училището в Славяново.
За всички зрелостници прекрасния диджей Цеко подбра различни стилове музика и всички се надпреварваха за наградите за най - добри танцьори. Безапелационно четири награди отидоха при абитуриентите от Пордим и по 1 абитуриент беше награден от останалите училища.
Огромни благодарности изказваме към магазин "Балистик" и магазин за бижута "Мистик" за осигурените награди. Слави Михайлов поздрави зрелостниците и им пожела да са здрави и да преследват и постигат мечтите си. Националното сдружение от години подкрепя талантливите ученици в Пордим, уточниха от НССБ.
31.05.2023, 10:35 часа
520 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha