Наслада за сетивата! Пицарии „Феличе“ са най-новият партньор на FoodboX

Наслада за сетивата! Пицарии „Феличе“ са най-новият партньор на FoodboX Пицарии „Феличе” са най-новият партньор на лидера за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи агенция BulNews. 
Веригата разполага с два обекта в града. Единият от тях – на бул. „Христо Ботев“, до хотел "Раде 2", вече е спечелил доверието на любителите на италианския специалитет. Само преди дни в центъра на Враца отвори и новата пицария „Феличе“. Тя се намира на площад "Родина", до пилетата на грил. 
Богатото меню на пицариите предлага кулинарни изкушения за всеки вкус. Можете да се насладите на традиционни вкусове, като „Маргарита“, „Капричоза“, „Четири сирена“ и прочие. Освен тях, майсторите пицари са създали и свои собствени рецепти. Особено претенциозните клиенти пък могат да направят пица и с продукти по избор. 
Помислено е и за хората, които следят фигурата си и искат да влязат във форма за лятото. За първи път във Враца се предлага кето пица. Популярният хранителен режим, които залага на нулев прием на въглехидрати, има все повече фенове. По тази причина пицарии „Феличе“ предлагат пица по специална рецепта, без никакво брашно. Блатът ѝ е само от моцарела и яйце, а топингът е класически – пушено филе, топено сирене, маслини и пармезан. Така дори и отслабващите могат да се насладят на любимата си храна, без да се притесняват от калориите. 
Всички предложения в асортимента на пицарии „Феличе“ се приготвят на момента с домашно тесто по италианска рецепта. Това гарантира винаги топла и топяща се в устата пица – истинска наслада за сетивата. Тези пък, които са заети и бързат, могат да грабнат от пиците на парче, без да им се налага да чакат. 
Пицария „Феличе“ на ул. „Христо Ботев“ работи от понеделник до събота, а тази на „Кръстьо Българията“ – без почивен ден, от 9 до 21 часа. Ако нямате възможност да ги посетите на място, винаги можете да се доверите на FoodboX. Куриерите на фирмата ще доставят пицата до вратата на вашия дом или офис – още топла и с гаранция за вкус и качество.
Не се колебайте, изберете FoodboX и „Феличе“!
07.06.2023, 10:30 часа
4898 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha