Дрогата не прощава! Софиянец на коктейл от наркотици кара по джанти из Враца, колата му блокира кръстовище, докато той изтрезнява в ареста /снимки/

Дрогата не прощава! Софиянец на коктейл от наркотици кара по джанти из Враца, колата му блокира кръстовище, докато той изтрезнява в ареста /снимки/ Дрогиран софиянец затапи оживено кръстовище във Враца, след като бе спипан да кара катастрофирала кола, арестуван и пратен да спи в ареста, научи агенция BulNews.
Куриозната случка е от около 22 часа снощи. Тогава полицаи видели автомобил „Инфинити“, с видими следи от катастрофа, да лъкатуши по бул. „Васил Кънчов“. В района на кръговото кръстовище при бензиностанция „Лукойл“ ченгетата спрели шофьора, който бил неадекватен. Мъжът – 53-годишен столичанин, директно е изпратен да изтрезнее в ареста, а колата му останала насред кръговото – с откачена броня, огънати ламарини и спукани гуми. 
Тази сутрин шофьорът бе пуснат на свобода и отиде да си прибере колата с пътна помощ. Пред наш репортер той заяви, че е бил пиян. Според официалните данни от полицията обаче, той седнал зад волана на коктейл от наркотични вещества – канабис и амфетамин. 
По случая е образувано полицейско производство, казаха още от полицията във Враца. 
 
12.06.2023, 09:52 часа
9080 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha