От последните минути! Възрастен шофьор помете работници на "Бърцеф" край "Центромет" във Враца, двама са в болница /снимки/

От последните минути! Възрастен шофьор помете работници на "Бърцеф" край "Центромет" във Враца, двама са в болница /снимки/ Нова катастрофа е станала до „Центромет“ във Враца, видя първо екип на агенция BulNews. Възрастен шофьор е помел служебен автомобил на фирма „Бърцеф“, а двама работници са в болница. 
Инцидентът е станал преди около половин час в близост до склада на фирмата за дограма. Служебният пикап „Фиат“ се движел по улица „Никола Вапцаров", идвайки откъм Втора градска. Изневиделица от пряката излязъл лек автомобил „Ситроен“, който се забил в страничната му част. 
Ударът е бил толкова силен, че пикапът е влачен няколко метра по пътя. Седящият до шофьора мъж изхвърчал от колата и паднал на шосето, след което двете возила се спрели в ограда. 
При сблъска са пострадали двамата пътници във „Фиат“-а, които работят във фирма „Бърцеф“. Те били прегледани на място от отзовал се по сигнал за инцидента екип от спешни медици, след което са транспортирани с линейка към болницата за подробни прегледи и изследвания. По първоначална информация единият от тях е със счупени ребра, а другият - с комоцио. 
„Ситроен“-ът бил управляван от възрастен мъж, който пътувал със съпругата си. Тя разказа пред наш репортер, че не видели знака „Стоп“, тъй като бил скрит от храсталаците. За щастие те са без наранявания, разминали са се само с уплахата от удара. 
И двамата участници в произшествието са тествани за алкохол и наркотици, като пробите им са отрицателни. 
В момента на мястото има екип на полицията, който документира случая. 
13.06.2023, 11:22 часа
10802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha