Запазват се офисите на „Български пощи” в два квартала на Монтана

Запазват се  офисите на „Български пощи” в два квартала на Монтана Община Монтана ще предостави безвъзмездно помещения на Български пощи за да не закриват офисите си в кварталите „Младост” и „Кошарник”, съобщи кметът Златко Живков на редовния си петъчен брифинг.
„Ръководството на държавното дружество е решило да направи преструктуриране, което  не е в интерес на хората, заяви той. В двата квартала стотици граждани получават пенсиите си в офисите на Български пощи. Това означава всеки месец да разкарваме тези възрастни хора до центъра и  да ги принуждаваме да  чакат на опашки по няколко часа за пенсията си. Затова ще предоставим безвъзмездно помещенията си, за които досега Български пощи плащаха почти символичен наем.”
Преструктурирането може да засегне и хората в селата. Там също се обмисля обединяване на офиси. „Все още чакаме окончателното решение на дружеството, заяви Живков. Надявам се, че ще намерят вариант да запазят тази важна услуга за хората в селата, чиито живот и без това не е лек.”
16.06.2023, 16:36 часа
1566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha