Врачани изреваха: Джигити хвърчат с пълна газ по улици, пълни с деца /снимки+видео/

Врачани изреваха: Джигити хвърчат с пълна газ по улици, пълни с деца /снимки+видео/ Джигити хвърчат с мръсна газ в иначе спокоен квартал на Враца, научи агенция BulNews.
За проблема алармират вбесени врачани. По думите им, ежедневно улиците на квартал „Медковец“ се превръщат в състезателни писти. Въпреки множеството забележки от тяхна страна, шофьорите не си взимат поука и продължават да хвърчат с бясна скорост, без да се замислят, че по този начин излагат на риск животът и здравето на много хора, включително деца.
Поредният случай, прелял чашата на търпението на наш редовен читател, е от неделя, на улица „Бързия“. В топлия почивен следобед, когато на улицата имало множество деца, лек автомобил „Ауди“ А4 с регистрация ВР 4870 СС прелетял с над 100 км/ч, разказва очевидецът.
По думите му, в този момент шосето пресичал възрастен мъж, който ако не се бил свил е можело да бъде пометен от колата. Въпреки, че му се разминало, дядото така се уплашил, че паднал на земята.
Хората от квартала веднага излезли да помогнат на човека и да смъмрят младия шофьор. Според свидетелите, той не бил в адекватно състояние. Преди обаче да извикат полиция, джигитът отпрашил.
Нарушението е заснето от охранителни камери на частен имот. Вчера живеещите в района са подали жалба в полицията и прокуратурата, прикачвайки видеото, на което се вижда регистрационния номер на колата.
Хората се надяват виновникът да бъде санкциониран, но това не е единичен случай. Те призовават всички да карат разумно, тъй като вече е ваканция и улиците са пълни с играещи си деца. Врачаните обмислят да сезират и кмета на града Калин Каменов и да поискат да бъдат сложени легнали полицаи.

20.06.2023, 08:40 часа
7258 4
Коментари

audi

22.06.2023, 15:25 часа
ot skapanata marka e... samo bmw si trea

я

21.06.2023, 16:57 часа
Типични селски комплексарчета

Генади острия

20.06.2023, 20:51 часа
Тва, ако не е некой тъп циганин, къде е искал да покаже какъв шАфьор е, те - на

go6ko

20.06.2023, 09:39 часа
Тоо клес требва да бъде смъмрен с винкело през коленете за да не може да натиска повече педалите на таа кошница
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha