Очевидец на катастрофата със загинал в Монтанско: Колата излетя от пътя без видима причина

Очевидец на катастрофата със загинал в Монтанско: Колата излетя от пътя без видима причина Полицията в Монтана излезе с подробности за вчерашната катастрофа, при която загина местен бизнесмен. По думите на свидетел на инцидента, колата е излетяла от пътя без видима причина. Най-вероятно на възрастния мъж му прилошало, което довело до удара. 
Както единствено агенция BulNews съобщи още вчера, инцидентът е станал малко след 11 часа на пътя между селата Расово и Пишурка. Лек автомобил "Шевролет Епика" с монтанска регистрация се блъснал в крайпътно дърво, намиращо се вдясно по посока на движението от Монтана към Лом. До колата е намерен трупът на 73-годишния водач, жител на село Пишурка.

Трагедия на пътя! Мъж загина в тежка катастрофа в Монтанско

Веднага след инцидента на местопроизшествието пристигнал екип на полицията. Униформените разпитали свидетел на станалото, който се движел зад „Шевролет“-а. По думите на очевидеца, без видима причина колата внезапно променила посоката си на движение, излязла вдясно от пътя и се блъснала в дървото.
Тялото на загиналия е транспортирано в монтанската болница за извършване на аутопсия. Тя трябва да докаже дали той е загинал вследствие на получен докато шофира инфаркт или инсулт или смъртта му е вследствие на сблъсъка. 
 
23.06.2023, 10:45 часа
4736 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha