МВР: Единият от шофьорите във вчерашната катастрофа край ученическото градче във Враца е бил надрусан

МВР: Единият от шофьорите във вчерашната катастрофа край ученическото градче във Враца е бил надрусан Единият от шофьорите от вчерашната катастрофа между ТИР и служебна кола на ДДД фирмата „Килъри“ край ученическото градче във Враца е бил дрогиран, съобщиха от МВР. От там обаче не посочват кой точно е нарушителят. 
Както първо медията ни съобщи, инцидентът стана малко преди 10 часа сутринта на Оряховско шосе, при разклона за Ученическото градче. Сблъскаха се ТИР „Ивеко“ със софийска регистрация и служебна баничарка „Рено“ на ДДД фирмата. И двете превозни средства идвали откъм кръговото кръстовище и били дали ляв мигач за завиване в посока ученическото градче. ТИР-ът се бил изнесъл, за да вземе завоя, а шофьорът на колата не го видял и се блъснали.  

От последните минути! ТИР с продукти за „Кауфланд“ натресе кола на „Килърите“ край Враца, линейка лети към болницата /снимки/

След произшествието водачът на лекия автомобил бе откаран с линейка в болницата за преглед. За щастие, той не е пострадал сериозно. 
Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са отрицателни, но тази за наркотици на единия водач обаче отчела положителен резултат за употреба на упойващи вещества. 
По случая е образувано досъдебно производство.
 
27.06.2023, 10:36 часа
6636 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha