Доброто съществува! Вижте как семейство от Монтана върна усмивката на дете, останало без тротинетка

Доброто съществува! Вижте как семейство от Монтана върна усмивката на дете, останало без тротинетка Неизвестно семейство от Монтана зарадва дете, чиято тротинетка е била открадната, научи агенция BulNews. 
Трогателната история разказа майка от града на Огоста в социалната мрежа. Тя споделя, че в понеделник в парка на Монтето била открадната тротинетката на дъщеря ѝ. Непознато семейство видяло плачещото момиченце и решили да върнат усмивката му. Така те отишли в близък магазин и закупили на детето чисто нова тротинетка. 
След като разбрала за случая, майката останала трогната от постъпката на непознатите хора. Тя решила да им благодари публично. 
„Вчера в парка на Монтето беше открадната тротинетката на дъщеря ми. Дотук написаното всички ще си кажат “да, нормално за нашия град” или “очаквано, след като детето не е внимавало…”
Пиша тук за да разкажа: не за случката, а за последствията, които са много по-важни за мен и моето дете! Пиша за Семейството и за Хората от моя град, които са успокоявало детето ми и в последствие са купили нова тротинетка, за да не се притеснява и да е отново с усмивка на лице. За тези хора си заслужава да се пише и говори, аз искам да познавам такива хора в моя град и искам да ги има, защото са ценен пример за всички нас!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!“, пише трогнатата майка. 
Тя моли неизвестното семейство да се свърже с нея, за да може и лично да изкаже своята признателност.
 
28.06.2023, 08:50 часа
2381 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha