Изродско! Перничанин изнасилва бездомни животни /снимка/

Изродско! Перничанин изнасилва бездомни животни /снимка/ Огромен скандал гърми от вчера в Перник - мъж извършва сексуални посегателства върху бездомни животни, пише lupa.bg. Извергът е установен и срещу него се води разследване. 
"До всички мъже от Перник, този изрод хваща кученца, малки и големи, гаври се с тях сексуално, без извинение, като последният инцидент се е случил онзи ден, ако не се лъжа. Минувач е минал докато разхожда кучето си и чул пищене на изнасиленото кученце от този озрод, който е в Перник, който е сред вас, също така и сред деца, които са безпомощни. Полицията е пристигнала на място, кученцето веднага е откарано в клиника, но според полицията, щом не е бил със свалени гащи, няма доказателства. Доказателства има при направения преглед от ветеринрите, при което има следи от сексуално насилие.
Много моля, ако някой го засече, нека бъдем взаимни, нека си получи заслуженото както трябва, без да чакаме органите на реда, защото за тях вечно няма доказателства, а този изверг се разхожда някъде в Перник под тунелите и дебне следваща жертва.
Днес животно, утре човек", пише Рачо от Перник, който публикува снимка на мъжа.
30.06.2023, 14:05 часа
679 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha