От последните минути! Тежка катастрофа на пътя за Вършец, вадят хора изпод ламарините на смачкан „Мерцедес“ /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа на пътя за Вършец, вадят хора изпод ламарините на смачкан „Мерцедес“ /снимки/ Тежка катастрофа затруднява трафика към Вършец, има и ранени хора, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди около половин час край село Долно Озирово. Точно на завой са се сблъскали лек автомобил „Мерцедес“ и бус „Пежо“, които се движели в срещуположни посоки. Най-вероятно колата изпуснала завоя и се ударила в задната дясна гума на другото возило. 
При удара е пострадало около 18-годишно момче, което шофирало "Мерцедес"-а. Преди минути пожарникари срязаха ламарините на смачканото возило, за да извадят. Той е вдигнат незабавно с линейка и е откаран към болница. Според очевидци на произшествието е бил в съзнание.  
В момента на мястото има полиция и екип на гражданска защита. Установяват се причините, довели до тежкото произшествие, след което предстои пътят да бъде разчистен от превозните средства. Дотогава трафикът към Вършец е блокиран. 
Ситуацията се утежнява от друг бус, който решил да заобиколи катастрофиралата кола, но пропаднал в канавката. Сега той също трябва да бъде изтеглен, за да може пътят към курортния град да бъде отворен.
04.07.2023, 09:27 часа
19345 1
Коментари

пътуваща

04.07.2023, 10:23 часа
На този завой изхвърча тир преди седмица,и никоъй не оправи неравностите по пътя!Хвърчат едни джигити по пътя между Вършец и Стояново и няма полиция няма никой!Кога някой ще се сезира ,че пътя не е ремонтиран от години ,че е опасен !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha