От последните минути! Тежка катастрофа между кола и трактор край Враца, линейка лети към болницата /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа между кола и трактор край Враца, линейка лети към болницата /снимки/ Тежка катастрофа затруднява трафика между Враца и Криводол, има и ранени хора, видя първо репортер на агенция  BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, малко преди кръстовището между Криводолско шосе и обходния път на Враца. Сблъскали са се лек автомобил и трактор. И двете превозни средства се движели в поска Криводол. Тракторът тръгнал да завива в ляво, когато бил натресен от движещото се зад него врачанско „Ауди“ А6. 
Трактористът разказа, че бил дал ляв мигач, но шофьорът на колата отрича. Има обаче много дълъг спирачен път преди удара, което показва, че автомобилът се е движел с много висока скорост.
Ударът е бил толкова силен, че колата почти е преобърнала тежката машина. Нанесени са и сериозни материални щети по „Ауди“-то, чиято предница е смазана.  
При сблъсъка са ранени двама от пътниците в лекия автомобил - семейство от Криводол. Те пътували с дъщеря си, която обаче се разминала без наранявания. 
На мястото е  пристигнала линейка, която оказала първа помощ на шофьора. Жена му е откарана към болницата за допълнителен преглед и изследвания. 
В момента движението към Криводол е затруднено, тъй като едната лента е заета от участниците в ПТП-то и два екипа на полицията, които изясняват причините, довели до катастрофата. 
 
12.07.2023, 17:32 часа
14212 1
Коментари

криводолченец

13.07.2023, 10:24 часа
аз като наближа това кръстовище на което непрекъснато стават птп-та и натискам още повече газта
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha