Врачани се оплакаха: Бандит троши прозорците на входа ни за четвърти път /снимки/

Врачани се оплакаха: Бандит троши прозорците на входа ни за четвърти път /снимки/ Жители на Враца изреваха от бандит, потрошил вратата на входа им, научи агенция BulNews. За вандализма става ясно от пост в една от фейсбук групите в социалната мрежа.
Иво Иванов е качил снимки на входа на блока, в който живее в областния град. На фотосите се вижда, че е счупено стъклото на вратата, а според автора на поста, деянието е извършено от неизвестен човек. Това обаче не се случва за първи път. Мъжът разказва в описанието към снимките, че за четвърти път някой троши стъклото на входната врата, а последният вандалски акт е извършен около 1.30 часа на 12 юли.
Според подателя на сигнала, бандитът много е харесал входа им, затова си е позволил цели четири пъти да хвърли с камък по него и да нанесе щети.
Веднага, след като бе качен, под поста започнаха да валят разнородни коментари.
„Някоя зафатна булка от блока му е отказала на човека и той ....“, смятат едни, а други пък пишат с насмешка, че може да е от метеора, който падна същата вечер край Видин.
Истината обаче е, че ситуацията е далеч от смешното. Живеещите във входа се надяват да няма пореден подобен акт, а отговорните институции да направят всичко възможно, за да установят кой стои зад това деяние.
14.07.2023, 16:53 часа
2052 1
Коментари

Като няма

16.07.2023, 12:31 часа
управия в "държавичката" , пък организирайте се , заложете една мрежа и то хванете този пореден велик българин ! Пък после - вие си знаете какво да го правите !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha