Инцидент на пътя! Двама пешеходци пострадаха при тежка катастрофа във Врачанско

Инцидент на пътя! Двама пешеходци пострадаха при тежка катастрофа във Врачанско Двама пешеходци пострадаха при тежка катастрофа във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал около 00.10 часа, в село Войводово, преди табела за край на населеното място, в посока село Крушовица. Товарен автомобил "Фолксваген Кади", управляван от 69-годишен жител на Мизия, катастрофира като блъснал двама пешеходци на 51 и 39 години от Липница. Хората са се движили неправилно в дясната лента на пътното платно, на неосветен участък.
При катастрофата са пострадали пешеходците, като по-възрастният е транспортиран и настанен в болница в София, със счупен таз, четири ребра и плевмоторекс. Същият е с опасност за живота.
Униформени направили тестове на водача и другия пешеходец за употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите на шофьора излезли отрицателни, а другия мъж е с положителна за алкохол - 1.88 промила в издишания от него въздух.
Съставен е констативен протокол. За случая е уведомен окръжен прокурор и е образувано досъдебно производство.
 
Снимката е илюстративна.
16.07.2023, 09:30 часа
5424 1
Коментари

И сега

16.07.2023, 12:28 часа
кой им е крив на тези двамата , дето се клатушкали посред нощ пред колата в тъмницата ? То животно да е - ще има някакъв инстинкт за самосъхранение ! И се е чувало , че идва зад тях автомобил . Простотия до шия !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha