ДАНС разследва опит за преврат на ДПС срещу Румен Радев и погром над президентството

ДАНС разследва опит за преврат на ДПС срещу Румен Радев и погром над президентството ДАНС разследва сигнал за предстоящи улични размирици и нахлуване в сградата на президентството, съобщи ПИК.
В сряда вечер се организира протест срещу Румен Радев на "Дондуков" 2, а поводът са думите му, че Украйна сама настоява да води "тази война". 
Според оперативни сведения на протеста ще бъдат вклинени провокатори от агитка на столичен футболен клуб, известни с радикалните си действия. Те ще пробват погром на президентството чрез запалителни средства и ще призоват тълпата да нахлуе.
Сигналът твърди, че организатори на погрома са политици от ДПС, които държат под контрол въпросната агитка. Чрез действията си те за пореден път ще пробват да качат "цената си" пред американското посолство, както вече го направиха, когато взеха главата на Иван Гешев.
Целта е да се провокира уличен бунт срещу Румен Радев, който да предизвика оставката му. Предвиждат се блокади на столични кръстовища по модела от лятото на 2020 г.
17.07.2023, 09:18 часа
3125 2
Коментари

ицо

17.07.2023, 11:35 часа
толко ли пропаднаха тези агитки да се подчиняват на турски бандити в БЬЛГАРИЯ вие сте срам са страната ни сини момчета !!!

niakoi

17.07.2023, 10:52 часа
Ami kato uslujlivo zabravihte 500 godishnoto tursko robstvo,taka e.........
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha