Калин Стоянов: Борбата с корупцията е един от основните ни приоритети

Калин Стоянов: Борбата с корупцията е един от основните ни приоритети Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с Грета Фенер, директор на Базелския институт за управление, съобщиха от МВР. В рамките на срещата бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между МВР и института. Изведени бяха възможностите за обмен на опит, добри практики и обучения в областта на ефективното противодействие на корупцията.
Стоянов подчерта, че един от основните приоритети, заложен от ръководството на вътрешното ведомство, е борбата с корупцията. И отбеляза, че препоръките на Базелския институт биха дали ценна насока за укрепване на ефективното противодействие на този вид престъпления. В този смисъл бе подчертана необходимостта от задълбочено партньорство и конкретни действия, които биха допринесли за постигане на по-висока степен на ефективност в работата на компетентните институции.
Министърът на вътрешните работи и директорът на Базелския институт за управление заявиха готовност за поддържане на постоянен контакт и организиране на бъдещи съвместни инициативи, информираха от МВР.
17.07.2023, 14:42 часа
408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha