Извънредно! Гори един от новите заводи край Враца /снимки/

Извънредно! Гори един от новите заводи край Враца /снимки/ Пожар в един от новите заводи край Враца вдигна накрак екипи на пожарната, видя първо репортер на агенция BulNews.
Пламъците са лумнали преди минути в МД „Електроник“. Заводът, в който работят стотици хора, се намира на бул. „Европа“, малко преди входа за квартал „Кулата“.
Свидетели на инцидента веднага подали сигнал на спешния телефон 112. Минути по-късно на мястото пристигнаха 3 екипа огнеборци. В момента пожарникарите са опънали стълба на покрива и работят по овлядяването и загасяването на пламъците.
По първоначална информация се е запалил покривът на склада, но към момента не е ясна причината за инцидента. Веднага, след като избухнали пламъците, всички служители, които в момента са на смяна, са евакуирани и заводът е спрял работа. Хората са изведени на паркинга на завода, като към момента няма данни за пострадали работници.
При пристигането на място, ръководството и охраната на завода се държаха враждебно и арогантно с журналистите, опитвайки се да попречат да изпълним своите служебни задължения, като информираме семействата на хората за случващото се на територията на завода, в който те работят.
17.07.2023, 16:04 часа
16014 1
Коментари

Ай, вай па окраднаа парите

17.07.2023, 20:48 часа
E кога отвори, кога изгоря
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha