Треньор напусна "Ботев" /Враца/ заради проблеми и скандали

Треньор напусна "Ботев" /Враца/ заради проблеми и скандали "Ботев" (Враца) остана без помощника на Даниел Моралес – Радослав Боянов. Треньорът си е събрал багажа още преди първия мач, когато врачани паднаха в София от "Локомотив" с 0:1.
Боянов не бил доволен със случващи се неща в клуба, но решил да запази подробностите за себе си.
„Вървят разни слухове. За някакви големи проблеми и скандали. Ама слухове са това“, коментират футболни фенове във Враца.
Моралес остана с един помощник – с треньора на вратарите.
В понеделник "Ботев" (Враца) приема "Славия" в мач от втория кръг на ефбет Лига.
Преди това, в петък, врачани ще играят контрола с израелския "Апоел" /Петах Тиква/. Двубоят е от 18 часа на стадиона в Правец. 
19.07.2023, 14:58 часа
2256 3
Коментари

Ботев Оле, много слаби сме

22.07.2023, 10:19 часа
Сега ще видим как в други ден Славия ще ни отнесе като Ураган, стига само да не са решили да ни дадат нещо защото нали са ни приятели заедно с Пирин

Баце

21.07.2023, 23:10 часа
Седя и си мисля... А понякога само си седя... Какви ли игри се играят в Ботев. Некадърен треньор - бетониран на поста. Продажни титулярчета с години живуркат тук. На Кмета май интересите са тук някъде в мътната вода...Седя и си мисля...

Ботев Враца

19.07.2023, 21:00 часа
Как няма да напусне човека! То се вижда, че смърди и нещо не е наред, само някой некъдреник, който гледа да си взима заплатката може да стой там и да си мълчи, никаква политика и възгледи, всяка година борба да не се изпадне, това е мазохизъм.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha