Ани Арутюнян е новият заместник областен управител на Видин

Ани Арутюнян е новият заместник областен управител на Видин Ани Арутюнян е назначена за заместник областен управител на област Видин със заповед на министър-председателя от 19.07.2023 г. и днес официално встъпи в длъжност.
Областният управител Иво Атанасов, поздрави Ани Арутюнян за назначаването й на поста, пожела й успех в новото начинание и удовлетвореност от работата. Ресорите, за които ще отговаря заместник областният управител са здравеопазване, социална политика, образование и наука, култура, спорт и младежки дейности, туризъм и трансгранично сътрудничество в контекста на програмите Румъния-България и България-Сърбия.
„Заедно със своите колеги и екипът на областна администрация ще се фокусирам върху разработването и осъществяването на проекти, насочени към подобряване на инфраструктурата, здравеопазването, образованието и икономическото развитие на областта”, каза Ани Арутюнян. Тя подчерта, че ще вложи всички усилия и знания за подобряване на комуникацията между жителите на област Видин с централната власт.
Арутюнян е израснала във Видин, където завършва СУ „Цар Симеон Велики”. Доктор е по политология, магистър - политология, главен експерт програми и проекти в ЦИОП-УНСС и хоноруван преподавател в катедра „Политология” в УНСС. Притежава богат опит в разработването на образователни и изследователски проекти в сферата на предприемачеството, насочени към малки и средни предприятия, както на национално, така и на международно ниво.
Ани Арутюнян е майка на 3 деца.
21.07.2023, 18:25 часа
908 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha