Зов за помощ! Младеж от Лом се нуждае от средства за операция в чужбина /снимки/

Зов за помощ! Младеж от Лом се нуждае от средства за операция в чужбина /снимки/ Младеж от Лом се нуждае от средства за лечение, научи агенция BulNews.
17-годишният Кристиян Иванов е с акушерска пареза и има доста ограничени движения в дясната ръка. Единственият начин за възвръщането им е чрез операция в Турция. 
Травмата се появила малко след раждането му и ръката била почти напълно обездвижена. Започнали рехабилитации, но ефектът не бил задоволителен, разказва майката на младежа Елеонора Борисова. 
По думите на жената, синът ѝ е бил весело и усмихнато дете. Като всеки тийнейджър обаче, той пораснал изведнъж, а ръката изостанала, като след време това довело до допълнителни травми в рамото. 
След разговор с професор от Турция станало ясно, че има големи шансове след тийнейджърът да се оправи, ако му бъде извършена операция.  Сумата от 16 200 евро обаче е непосилна за самотна майка с две деца. Затова тя моли всеки, който има желание и възможност, да помогне на сина ѝ да води нормален живот. 
„Мъчително, отчайващо и тежко е, когато детето ти има проблем и не можеш да му помогнеш, защото заплатата ти стига само за покриване на ежедневните нужди. Обръщам се към вас - хора с големи сърца, съпричастни на чуждата болка и ви моля, който има възможност, макар и с малко, да помогне. Всеки лев е ценен и ни доближава до това да видим Криси с нормални и пълноценни движения на ръката му. Той чака, копнее и се надява това да се случи, но без вас няма да се справим“, пише Елеонора. 
Част от сумата в размер на над 12 000 лв. вече е събрана, но необходимите средства възлизат на 32 400 лв. Майката се надява общите усилия на добрите хора да дадат резултат и усмивката да се върне на лицето на сина ѝ.
Ето и дарителската сметка на момчето:
Титуляр: Кристиян Димитров Иванов
IBAN: BG89UNCR70001525314835
BIC: UNCRBGSF
За хората от чужбина. които не могат да дарят през дарителската сметка, опцията за дарение е през PayPal или Revolut, чрез платформата на Павел Андреев.
27.07.2023, 08:50 часа
1386 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha