Среднощен инцидент в Монтанско! Тийнейджър без книжка се заби в стълб и рани приятелката си, скри колата и избяга

Среднощен инцидент в Монтанско! Тийнейджър без книжка се заби в стълб и рани приятелката си, скри колата и избяга Тийнейджър от Монтанско е причинил катастрофа, при която пострадала неговата приятелка, след което скрил колата и избягал от полицията, съобщават от МВР. 
Посред нощ на 27 юли в монтанската болница постъпило 18-годишно момиче със счупен крак. Пред лекарите тя казала, че е пострадала при катастрофа в родното си село Мадан. Медиците незабавно подали сигнал в полицията за инцидента, откъдето започнали разследване. 
На посоченото място е направен оглед, при който е открит счупен на две части железобетонен стълб, собственост на енергийно дружество, но не бил установен лек автомобил, причинил удара.
В резултат на проведените неотложни оперативно-издирвателни мероприятия екип на сектор „Пътна полиция“ установил, че същата нощ 18-годишен местен хлапак без книжка подкарал лек автомобил "Фолксваген Пасат“ със софийска регистрация. Неопитният водач изгубил контрол над волана и се ударил в железобетонния стълб, намиращ се вдясно от пътното платно. 
След катастрофата водачът напуснал местопроизшествието и скрил лекия автомобил в жилищен имот в селото. 
В крайна сметка приятелката му издънила опитът за укриване от закона на младежа и той е спипан. Извършен оглед на „Фолксваген“-а и по случая е образувано досъдебно производство. 

*Снимката е илюстративна.
28.07.2023, 11:27 часа
5357 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha