Като на кино! Клиенти набиха и ограбиха таксиджия във Видинско по време на работа, той катастрофира в дърво

Като на кино! Клиенти набиха и ограбиха таксиджия във Видинско по време на работа, той катастрофира в дърво Сцена като от холивудски филм се е разиграла във Видинско вчера. Клиенти са пребили и ограбили таксиметров шофьор, при което той е катастрофирал в дърво, съобщиха от полицията. 
Малко преди 21 часа снощи на тел. 112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с таксиметров автомобил по пътя между селата Слана бара и Буковец. Пристигналите на мястото полицейски служители установили лек автомобил „Сеат Ибиза“ с видинска регистрация, ударен в крайпътно дърво. 
По същото време в районното във Видин се е явил 20-годишен от село Арчар. Той заявил, че около 20 часа, управлявайки таксиметрова кола „Сеат Ибиза“, в село Воднянци бил нает от четирима непознати, пожелали да отидат в Новоселци. По пътя двама от тях му нанесли побой и отнели 5 лева, 5 евро и монети. По време на екшъна, шофьорът загубил контрол над управлението и се блъснал.
В хода на предприетите оперативно–издирвателни и процесуално–следствени действия криминалисти установили съпричастността към деянието на двама от Новоселци – на 18 и 26 години, 34-годишен от Воднянци и 26-годишен от врачанското село Пудрия. Четиримата били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведени в ареста на районното управление. 
Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство. 
 
31.07.2023, 10:36 часа
1319 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha