Екшън във Враца! Сив „Голф“ удари кола на светофар и избяга, после се върна да си вземе номера /снимки/

Екшън във Враца! Сив „Голф“ удари кола на светофар и избяга, после се върна да си вземе номера /снимки/ Странна катастрофа е станала преди минути на натоварено кръстовище във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Фолксваген Голф“ 4 е ударил друг „Голф“ 5 на светофарите на бул. „2-ри“ и пряката за обръщалото на тролеите в кв. „Медковец“.
След сблъсъка пътуващата по булеварда кола е избягала, без да види, че е останала без предна броня. Другият автомобил, който идвал от „Медковец“, се завъртял и спрял. За щастие 26-годишната жена, която го управлявала, е невредима, като щетите от катастрофата по нейния „Голф“ са незначителни.
Докато на мястото на инцидента се събирали хора, сред тях се появил мъж с розова тениска, който откачил регистрационната табела от бронята и побягнал. Според очевидци, това е шофьорът на другия „Голф“, който очевидно се е върнал да прибере номера и така да скрие участието си в катастрофата.
За негово съжаление преди това бронята била снимана и номерът СА2448РХ вече е предаден на полицията.
Поведението на мъжа е подозрително, тъй като и двамата водачи имат по равно вина за катастрофата. На кръстовището има видеокамера, която е записала, че и двамата минават на жълто.
Очевидно зад странните движения на единият шофьор се крият други причини за бягството от произшествието и куриозното връщане там в опит да скрие своето участие в него.
31.07.2023, 19:25 часа
12108 2
Коментари

Голф 6

31.07.2023, 20:44 часа
Голфу светофара нема да го спре!

Свидетел

31.07.2023, 19:35 часа
Този капут със софийския Голф мина по ул. Ген Леонов без предна броня и номер с колкото този навес може да върви. Не прави сметка, че ще блъсне човек.Дееба и галфоните прости дееба.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha