5 емблематични кройки бански от големия екран, които да опитате това лято

5 емблематични кройки бански от големия екран, които да опитате това лято Лято е и не мечтаем за нищо друго освен за разходки по плажа, свежи коктейли и безкрайни горещи нощи. Няма как да се насладим на лятната си почивка без поне един зашеметяващ бански костюм. Всяка дама има различни предпочитания и нужди при избора на бански и лесно може да се “удави” в морето от модели и кройки. 
Днес решихме да ви споделим селекция бански, вдъхновена от няколко култови филма (и един сериал), които всички обичаме.

1. От здрач до зори 
Хитът на Робърт Родригес “От здрач до зори”, включващ холивудски знаменитости като Джордж Клуни и Куентин Тарантино, е просто “вампирска” класика. В него обаче ярко блести още една филмова звезда и тя се нарича Салма Хайек. Едва ли има някой, който не е останал без дъх през далечната 1996-та, виждайки съблазнителната красавица в този изключително женствен бански костюм. Кройката на този модел бански е създадена така, че да подчертава женските извивки по един изключително съблазнителен начин. Долнището на банския е с висока талия и високо изрязани крачоли ,така че да оформи талията и да издължи фигурата визуално. Моделът е идеален за дами с фигура тип “пясъчен часовник”.


  
2. Лара Крофт: Томб Райдър - Люлката на живота
Банският на Лара Крофт от вторият филм в поредицата “Томб Райдър” се превърна в абсолютен бестселър. Кройката е любима на милиони жени по света, защото е изключително удобна. Този тип бански изглежда страхотно и най-хубавото е, че той е перфектен за дами с пищни форми. Горнището му е подходящо за пищен бюст и е създадено така че да дава перфектна опора на гърдите, а плътното долнище с висока талия идеално прикрива корема. 


 
3. Спасители на плажа
Това е може би най-известния бански от 90-те години и причината е само една: Спасители на плажа. Или ако трябва да бъдем по-точни: спасителките на плажа. Целият бански костюм с високо изрязани крачоли стопи сърцата на много мъже, а дамите го обожават, защото кройката му може да им даде дългите крака на гръцка богиня. Ако все още не сте се осмелили да го опитате, то вече е крайно време. Най-хубавото е, че тази кройка бански е една от най-достъпните, тъй като има изключително семпъл дизайн. 


 
4. Опасно синьо 
Джесика Алба сменя няколко бански костюма във филма “Опасно синьо”, но най-коментираният от тях е синият бански от постера на филма. Този тип бански костюми стана много популярен в началото на века и има защо. Горнището му подчертава бюста добре, а долнището е типично за ерата на ниската талия. Дамите, които не желаят да сложат подобно долнище, спокойно могат да заложат на популярните бански бразилиана, които ни завлядяха през последните години.


 
5. Хали Бери в “007: Не умирай днес “
През далечната 2002 Хали Бери взриви големия екран в ролята си на момиче на Бонд, което автоматично я изтреля към списъка с най-сексапилните жени на планетата. В “Не умирай днес” Хали бери носи ярко оранжев бански костюм. 



Ние обаче няма да се съсредоточим върху цвета на банския, а в култовата му кройка, която се носи и до днес. Моделът е с удобни меко подплатени чашки, които са фаворити на много дами. Те могат да оформят апетитно деколте и да дадат обем на малките гърди. В същото време моделът е перфектен за слънчеви бани, тъй като е с тънки презрамки.
05.08.2023, 09:15 часа
1878 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha