Продължават летните занимания за деца в Ослен Криводол

Продължават летните занимания за деца в Ослен Криводол Измина поредната творческа седмица, в която децата от село Ослен Криводол създаваха красота в организираните от местното читалище "Развитие 2022" летни занимания, научи BulNews. 
В понеделник денят беше посветен на чудния свят на пчелите. Децата се запознаха с различните "длъжности" в пчелното семейство, организацията в кошера, полезните продукти, които използваме от работливите пчелички. След това изработиха по няколко восъчни свещички, като вложиха в тях своята креативност и чувство за естетика.
В сряда изработиха театрални кукли: главичка от стиропор, тяло от моливче, парченце плат за дрешка и много въображение. Накрая имаше над 20 уникални, пъстри и усмихнати кукли и весели, доволни деца.
В края на седмицата се завърнаха отново към темата за рециклиране и повторно използване на отпадни продукти. Този път на фокус бяха металните изделия, като децата преобразиха стари алуминиеви кенчета, като ги превърнаха в красиви моливници, вазички и кутийки за бижута. 
05.08.2023, 13:46 часа
370 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha