От последните минути! Жена с „Мерцедес“ помете пешеходец на булевард във Враца /снимки/

От последните минути! Жена с „Мерцедес“ помете пешеходец на булевард във Враца /снимки/ Жена помете с джипа си пешеходец във Враца, видя само репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на бул. „Втори юни“, пред офиса на FoodboX.
Жена се движела с лек автомобил „Мерцедес ML 270“ по булеварда, когато подала мигач да завие наляво към улица „Георги Бързашки“. По нейни думи, в същия момент напряко на пътя пресичал 32-годишен мъж. Тя разказа пред наш репортер, че човекът говорил по телефона и изобщо не се огледал преди да пресече. Според разказа ѝ, тя също го видяла в последния момент, не могла да реагира навреме и го блъснала.
След инцидента на мястото пристигнала линейка и екип на полицията. Мъжът е прегледан и е транспортиран в съзнание към врачанската болница за допълнителни изследвания, тъй като се оплакал от болки в крака и ребрата.
30-годишната шофьорка е изпробвана за алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат. На жената е съставен акт по Закона за движение по пътищата.
В момента на мястото има полицейски служители, които работят по случая.
07.08.2023, 09:34 часа
10780 4
Коментари

Баце

07.08.2023, 16:46 часа
Лелята сече завоя, блъска пешеходеца на средата на пешаходната пътека и се оправдава, че той е говорил по телефона?! Врачанска работа ....

Sonya

07.08.2023, 14:46 часа
Всъщност КОЛАТА трябва да намали скоростта пред пешеходна пътека и да изчака. Това са правилата за движение в цивилизацията по целия свят. В джунглата никой не се оглежда и не спира, но там важи именно законът на джунглата.

кога

07.08.2023, 12:04 часа
Не се оглеждат и скачат изневиделица на пътеките все едно не са длъжни да се огледат.Ако има кола наблизо ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАШ и тогава да преминеш. Кога ще глобяват тия безумни пешеходци-самоубийци?

странно

07.08.2023, 10:35 часа
видяла го е в последния момент но е видяла че говори по телефона и не се е огледал
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha