Служители на ИАРА със засилени проверки във Враца, Монтана и Видин, има съставени актове /снимки/

Служители на ИАРА със засилени проверки във Враца, Монтана и Видин, има съставени актове /снимки/ През предходната седмица са извършени 24 проверки от служители на сектор „Рибарство и контрол Монтана“, обхващащ териториите на областите Враца, Монтана и Видин. 
Проверявани са любители риболовци по реките и язовирите за спазване нормите при извършване на любителски риболов. Установени са три нарушения по ЗРА (Закон за рибарство и аквакултури), като са съставени три АУАН (Акт за установяване на административно нарушение) - за извършване на любителски риболов без билет и за извършване на любителски риболов с повече от разрешените броя въдици. 
Проведени са и наблюдения на различни водоеми през тъмната част на денонощието за лица извършващи нерегламентиран стопански риболов с хрилни мрежи, като не са констатирани нарушения.
Засилените проверки продължават и през следващите седмици, като служителите на ИАРА апелират за спазване законовите норми при извършване на риболов.
07.08.2023, 18:17 часа
1682 3
Коментари

Име

09.08.2023, 12:38 часа
И това в "Събития" хахахаха

До МИШ

08.08.2023, 09:54 часа
Баце прав си некой са а сабудил от сън . Гледам ги как са влачат по Дъбнику на сигурно

МИШ

07.08.2023, 19:12 часа
Това,да ловиш риба с въдица е големо бракониерство.Голем удар,просто шок и ужас.А,ХВАЩАЙТЕ ТИЯ С МРЕЖИТЕ И ЕЛ.УРЕДИТЕ,па оставете ората да си праат кеф с въдиците.Мисля,поне орден Стара планина да получат всички от ИАРА.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha