Извънредно! Турски ТИР влезе в къща във врачанско село, шофьорът е затрупан /снимки/

Извънредно! Турски ТИР влезе в къща във врачанско село, шофьорът е затрупан /снимки/ Тежка катастрофа с ТИР  е станала късно снощи във Врачанско, научи агенция BulNews.
Камион с турска регистрация е поднесъл на мокрия път и влязъл в къща в село Осен. Трафикът е пренасочен през населеното място заради затворения международен път Е-79 между Мездра и Ботевград.
ТИР-ът е бил с толкова висока скорост, че направо е бутнал къщата. За щастие в нея не живее никой и това е предотвратило човешки жертви.
На мястото на катастрофата малко преди 23 часа, са пристигнали пожарна, линейка и полиция.
Повече от 30 минути съседи, пожарникари и спешни медици се опитвали да стигнат до шофьора. Кабината на камиона била затисната от стените и покрива на имота. За щастие водачът е изваден в съзнание и транспортиран към врачанската болница, а малко по-късно е откаран в "Пирогов" в София.
Докато е траела спасителната операция пътят през Осен е бил затворен.
Камионът все още е блокиран в двора на къщата. Очаква се днес да пристигне влекач, които да го издърпа.
08.08.2023, 08:01 часа
11787 1
Коментари

Пътищар

08.08.2023, 09:35 часа
Пътят през с. Осен е второкласен път II-13 (с. Крапчане - с. Долни дъбник) и няма как да бъде затворен за тирове. Те си преминават целогодишно, независимо от ремонта на Е-79. Просто АПИ да сложат мантинели на опасните участъци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha