Заради бавно шофиране: Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско и си тръгна, спипаха го край Монтана

Заради бавно шофиране: Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско и си тръгна, спипаха го край Монтана Младеж от Врачанско наби мъж на Е-79 във Видинско, защото карал бавно, съобщиха от МВР в крайдунавския град.
Случаят е от вчера. В 16.47 часа на тел.112 постъпил сигнал за нанесен побой. Обадилият се заявил, че водач на лек автомобил е бил набит от шофьор на автовоз на главен път Е-79, при разклона за Дунавци. 
Пристигналите на мястото полицейски служители установили пострадалия – 60-годишен видинчанин, и съпругата му. Жената разказала, че пътувайки с личната си кола при отбивката за Дунавци били изпреварени от бус (автовоз) с прикачена платформа с монтанска регистрация. Водачът на автовоза спрял, слязъл, попитал другия шофьор защо кара толкова бавно, нанесъл му удар, бутнал го, качил се в кабината и продължил в посока Арчар. Падналият на пътното платно мъж бил транспортиран от екип на ЦСМП в болницата в областния град, като след прегледи медиците констатирали фрактура на таза. 
Извършителят на деянието – 24-годишен от врачанското село Манастирище, е засечен и спрян от екип на полицията на територията на област Монтана. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста на районното управление във Видин. 
Днес случаят е докладван в Районна прокуратура-Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.131 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
08.08.2023, 10:52 часа
4053 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha