"Бдин" загуби с 0:1 гостуването си на "Спартак" във Варна

"Бдин" загуби с 0:1 гостуването си на "Спартак" във Варна "Бдин" /Видин/ загуби с 0:1 гостуването си на "Спартак" във Варна в среща от 5-ия кръг на Втора футболна лига.
"Спартак" имаше игрово предимство през първата част. Ромееш, Начев и Ахмедов излязоха на позиция още до 15-ата минута като най-опасен бе ударът на Ахмедов с глава близко над вратата. Грънчов с глава стреля в аут в 28-ата минута.
За гостите от Видин Ушагелов на два пъти се измъкна зад защитата на соколите, но веднъж Георгиев парира удара му, а след това нападателят стреля в аут. Единственият гол в мача падна в продължението на първото полувреме. Георги Мариянов откри резултата в първата минута на добавеното време като насочи топката в мрежата с глава след центриране на Виктор Митев.
Натискът на "Спартак" продължи и през втората част. В 61-ата минута Ахмедов засече отблизо центриране, но вратарят изби. В 69-ата минута Ромееш стреля от воле в аут. Андриан Димитров в продължението шутира във вратаря, съобщиха от щаба на "Спартак" Варна.
В следващия кръг "Бдин" е домакин на "Марица" /Пловдив/. Мачът е в неделя, 20 август, от 18 часа на стадион "Георги Бенковски
14.08.2023, 09:45 часа
448 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha