Шефът на СДВР разкри предишни престъпления на врачанина касапин Веско Вълчинов

Шефът на СДВР разкри предишни престъпления на врачанина касапин Веско Вълчинов Наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна грози врачанинът Веско Вълчинов. Това заяви на брифинг директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов. 
Барманът касапин е с обвинения за убийство по особено жесток начин. Пред разследващите той не е направил признания, но има достатъчно събрани доказателства, че именно той е убил и разфасовал 41-годишния Кристиян Пеев, след което разхвърлял останките му из кофи за боклук и шахти на няколко места в София.
Това не е първото престъпление на Вълчинов. През 2013 година той е бил задържан за нанасяне на телесна повреда, а през 2009 г. - за увреждането и унищожаването на чужда вещ. Вълчинов обаче е бил реабилитиран и всички негативни последици от осъждането са били заличени.
Според разследването на фаталния 8 август убийството е извършено в момент на ярост и агресия. 
41-годишният мъж е ударен по главата с тежък тъп предмет, наподобяващ гира. Има версия, че обвиняемият е бил длъжник на жертвата. Плановете им били да правят общ бизнес с криптовалута, а заподозреният дължал 2000 лв. на приятеля си.
 
14.08.2023, 15:08 часа
10575 1
Коментари

Цене Уестия

14.08.2023, 19:19 часа
е що па да го не чукам
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha