Дръжте крадеца! Мъж обира клиенти в магазин в центъра на Враца /видео/

Дръжте крадеца! Мъж обира клиенти в магазин в центъра на Враца /видео/ Мъж обира клиенти в магазин в центъра на Враца, научи агенция BulNews. Само за ден той е направил няколко удара. 
За проблема алармира потърпевша врачанка. В понеделник тя е била обрана, докато пазарувала. При влизането си в търговския обект, жената оставила плик с покупки от друг магазин на мястото за личен багаж. Когато си тръгнала установила, че провизиите ѝ са изчезнали. 
Когато подала сигнал на собствениците се оказало, че тя е третата потърпевша само за деня. При преглед на охранителните камери на обекта станало ясно кой е извършителят на посегателствата. На записите се вижда мъж с колело, който спира пред магазина, влиза само за секунди, грабва торбата и най-необезпокоявано я закачва на багажника и си тръгва. 
В чантата на жената имало хранителни продукти на стойност около 20 лева. Друга потърпевша клиентка също била пазарувала преди това на друго място и останала без покупки за около 50 лева. И двете са подали жалби в полицията. Третият опарен клиент не е потърсил помощ от органите на реда. 
Записите от камерите са предадени на разследващите, а извършителят вече е задържан. 




16.08.2023, 09:09 часа
12782 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha