Стягат планинско дрифт състезание за автомобили във Врачанския Балкан

Стягат планинско дрифт състезание за автомобили във Врачанския Балкан Враца ще бъде домакин на първото по рода си планинско дрифт състезание, съобщиха от местната администрация. То ще се проведе следващия уикенд, на пътят към хижа „Пършевица“ и в него ще се включат пилоти от класове “Pro1“ и „Pro2”.
Началото ще бъде поставено на 26 август, като до обяд ще са тренировките, а следобед – квалификациите. Вечерта от 19 часа, на площад „Христо Ботев“ във Враца жителите и гостите на града ще могат да се срещнат с пилотите и да разгледат дрифт автомобилите. Самото състезание ще е на 27 август, а награждаването ще е вечерта, от 19 часа, в центъра на Враца.
"Събитието се организира от Автомобилната федерация на България, с помощта на Община Враца и още няколко организации", казаха от администрацията. От там уточняват, че за удобство на желаещите да посетят състезанието от Общинско дружество „Тролейбусен транспорт“ ще извършват превоз до мястото. "Билетите са по 10 и 15 лв. за двата дни, като деца до 7 години ще влизат безплатно", съобщават още организаторите.
21.08.2023, 14:44 часа
1161 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha