Община Мездра кани на публично обсъждане на Годишния отчет за 2022 г.

Община Мездра кани на публично обсъждане на Годишния отчет за 2022 г. На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси и чл. 42, ал. 4 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Мездра, 
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - МЕЗДРА 
кани жителите на общината, кметовете и кметските наместници на населени места, общинските съветници, представителите на бизнеса и на средствата за масово осведомяване, ръководителите на бюджетни звена и на неправителствени организации, както и цялата местна общественост, да вземат участие в 
ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА МЕЗДРА И НА СМЕТКИТЕ ЗА СРЕДСТВАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА 2022 г. 
Публичното обсъждане ще се проведе на 28 август 2023 г. (понеделник) от 14:00 часа  в Заседателната зала на Община Мездра (гр. Мездра, ул. Христо Ботев“ №27, ет. 4). 
Материалите за обсъждането са на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден в сградата на Общинска администрация - Мездра, в деловодството на Общинския съвет и са публикувани на сайта на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/, в секция „Финанси“. 
Мнения, препоръки и становища по темата могат да се представят до датата на обсъждането на електронната поща на Общински съвет - Мездра: [email protected] , както и в Център за административно обслужване в Община Мездра (гр. Мездра, ул. „Христо Ботев“ №27, партерен етаж). 
За допълнителна информация: тел. 0897 852 556 и 0910 91 216. 
22.08.2023, 10:25 часа
326 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha