Бойко Борисов от Лиляче: Калин Каменов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца /снимки/

Бойко Борисов от Лиляче: Калин Каменов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца /снимки/ Днес преди обед Бойко Борисов пристигна във врачанското село Лиляче, за да открие мемориалния турнир за мъже в памет на своя приятел Иван Петков-Гуньо.
Тук го очакваха кметовете на Враца - Калин Каменов, на Бяла Слатина - инж. Иво Цветков, на Мизия - Валя Берчева и на Козлодуй - Маринела Николова.
Лидерът на ГЕРБ пристигна заедно с народния представител Мартин Харизанов, а на място го чакаха депутатите Красен Кръстев и Ирена Димова.
Пред събралите се журналисти той посочи, че кандидати за кметове на ГЕРБ за Враца и Монтана – Калин Каменов и Златко Живков, ще бъдат досегашните градоначалници.
"На много места кметовете ще бъдат същите. Виждате как се промени регионът в последните години", заяви лидерът на ГЕРБ по повод предстоящите местни избори.
Бойко Борисов коментира завръщането в страната на Васил Божков, както и растящите цени на горивата.
Той се оплака, че е пътувал ужасно до Враца.
„Всичко, което ремонтират, сега е минимум два пъти по-скъпо от уж корупцията преди три години при ГЕРБ. Цената на „Хемус“ от 1 млрд. е станала 3,3 млрд. Това е от нашите джобове. Три години нищо и така, както предупреждават – 2-3 пъти по-скъпо строителство“, посочи Борисов.
Бившият премиер използва присъствието на журналисти от националните медии, за да коментира и актуални политически въпроси, като не пропусна и убийството на Алексей Петров.
26.08.2023, 14:00 часа
11444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha