"Дунав" /Лом/ победи с 2:0 "Локомотив" /Мездра/ с голове на Вавиян и Русанов /снимки/

"Дунав" /Лом/ победи с 2:0 "Локомотив" /Мездра/ с голове на Вавиян и Русанов /снимки/ Втора победа в Северозападна Трета лига постигна отборът на „Дунав“ (Лом), който се наложи с 2:0 над „Локомотив“ (Мездра).
Вавиян Ваньов и Митко Русанов вкараха попаденията за домакините още през първото полувреме.
След равностойно начало на двубоя, момчетата на Анатоли Тонов вдигнаха оборотите и затегнаха обръча около вратата на гостите. Фронтален удар от около 20 метра на Цвети Неделчев бе избит, а при добавката Ваньов не успя да преодолее вратаря на „Локомотив“. В 30 мин. Ваньов бе изведен след страхотен пас на Русанов сам срещу стража на гостите и с прецизен удар вкара за 1:0. Натискът на „сините“ продължи и се увенча с втори гол в 35 мин. Този път Русанов бе изведен по дясното крило и с техничен удар вкара 2:0. Русанов можеше да вкара и трети гол за „Дунав“, след като получи пас от Сергей Георгиев, но ударът му бе отразен. 
Второто полувреме отново започна с натиск на домакините и пропуск на Ахмед Мурад, който от десетина метра шутира във вратаря, след като бе изведен на чиста голова позиция от Сергей Георгиев. В последните 20 минути на двубоя „сините“ приеха играта в своята половина и отстъпиха инициативата на „Локомотив“, като разчитаха на контраатаки. Домакините обаче контролираха действията на терена и не допуснаха положения пред вратата си. 
В четвъртия кръг „Дунав“ гостува на „Вихър“ (Славяново). Мачът е на 2 септември от 17:00 ч.

За "Дунав" започнаха Юлиян Весков, Кристиян Атанасов, Васил Тошев, Боби Симеонов, Иван Михов, Ивайло Милчев, Митко Русанов, Николай Николов, Сергей Георгиев, Цвети Неделчев, Вавиян Руменов

За "Локомотив" стартираха Цветелин Ставрев, Ваньо Иванов, Васил Сапунджиев, Генади Петров, Николай Ганчев, Гроздан Илиев, Деян Иванов, Кристиян Димитров, Александър Стоянов, Васил Калоянов, Иван Аспарухов
26.08.2023, 21:38 часа
1135 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha