Футболистка и пчелар станаха Мис и Мистър Монтана 2023 /снимки/

Футболистка и пчелар станаха Мис и Мистър Монтана 2023 /снимки/ Спортисти спечелиха тазгодишното издание на конкурса “Мис и Мистър Монтана”, съобщи организаторът на събитието Иво Йосифов.
Бляскавото събитие, което агенцията на Северозапада “X Model Group” проведе с подкрепата на спортно - атракционния комплекс ”Аугуста”, препълни хитовото заведение на язовирната стена в Монтана. 
Титлите отидоха в ръцете на 19-годишната Петя Сергеева и 20-годишния Жан Ивайлов. Двамата активно тренират фитнес и са сред най-популярните модели в Северозапада с участия в множество модни събития, реклами и музикални клипове.
 „Мис Монтана 2023“ е висока 176 см. Тренирала е футбол 7 години в ФК  “Атлетико” /Монтана/ и е известна като един от най-добрите нападатели на женския отбор. Петя се подготвя и за продължаване на образованието си в сферата на началната педагогика. 
„Мистър Монтана 2023“ е висок 186 см. и е възпитаник е на ПМПГ - Монтана. Занимава се с пчеларство и отглежда 200 пчелни семейства. Тази година, Жан ще дебютира на международния турнир по културизъм във Варна, ще участва и в държавното първенство по бодибилдинг и фитнес за юноши.
Жан и Петя ще представят града си на 18-тото издание на конкурса “Мис и Мистър Северозападна България”, който ще се проведе на 4 септември. 
Втори подгласници станаха Ралица Кирилова и Йоан Георгиев, а третото място заеха Венислава Хрисимирова и Антъни Стоилов.
С тежката задача да бъдат част от журито се бяха нагърбили брокера на недвижими имоти - Миглена Фидосова, Стефан Георгиев – строителен предприемач и топ моделите на XMG: Рикарда Петрова – “Мис Берковица 2022” и Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”.
Сценографията и визиите на моделите отново бяха съобразени с 20-тата годишнина на “X Model Group”. Модната надпревара бе подкрепена от винарна “Лиляче” и фабрика за бельо и бански костюми “CHARM”.
Съвсем скоро, на 4 септември предстои и конкурса “Мис и Мистър Северозападна България 2023“ на сцената на драматичен театър “Владимир Трендафилов” - Видин.
28.08.2023, 09:27 часа
11520 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha