Побързайте! Библиотеката във Враца кани на празник днес

Побързайте! Библиотеката във Враца кани на празник днес С работилница за танци ще завърши лятната програма в Регионална библиотека "Христо Ботев" във Враца. "От културния институт канят децата днес да се включат в отпразнуването на финала на "Лято с библиотеката" под ритмите на модерна музика и с хореографията на Тоника Тодорова", каза Петя Николова, библиотекар в Детския отдел на врачанската библиотека. 
"Поканили сме всички детски градини от града, които се включиха в "Лято с библиотеката", както и занималните, те също ни посещаваха през цялото лято и сме подготвили за всички грамоти. Танците са много забавни за всяка възраст, особено за по-малките дечица, които ни посещават в лятната ни читалня", допълни Николова.
Тя отбеляза, че тази година инициативата "Лято с библиотеката" е преминала много успешно.
"Радвахме се на доста голям интерес. Заниманията бяха различни. Имахме детска научна лаборатория, която предлагаше различни експерименти за децата, които можеха да се приготвят и в домашни условия. Имахме ателие по глаголица, което също имаше доста голям интерес, лятната ни читалня както всяка година. Тази година имахме и първи стъпки в програмирането. Беше доста интересно за децата", заяви тя.
Работилницата за танци ще се проведе от 10.30 ч. в парка зад паметника на Христо Ботев. 
30.08.2023, 09:54 часа
422 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha