Зов за помощ! Давид има нужда от много средства, за да живее /снимки/

Зов за помощ! Давид има нужда от много средства, за да живее /снимки/ Малко дете има нужда от помощ да живее. Давид страда от булозна епидермолиза, а лекарите в България са безсилни да направят каквото и да е за него. Единственият начин момченцето да живее е да замине за Франция, където обаче за лечението му са необходими много средства, с които близките му не разполагат.
Ето какво написа майката на Давид в социалната мрежа:
"Моля те, Господи, дай ми болките на Давид! Не мога да го гледам такъв!
Не минава и миг, в който да не мисля как мога да облекча болката на бебето си. Той е пълен с външни и вътрешни рани.
Как все още има сили да се бори, когато е жива плът?
Защо, Боже мой, детето ми трябва да търпи толкова мъки?
Болестта му се нарича булозна епидермолиза, което означава, че има много ужасни рани както по тялото, така и вътре в тялото. Лекарите в страната не могат да му помогнат, в България не може да се направи абсолютно нищо за него. Казаха ми, че най-вероятно ще загуби битката с болестта. Изпратиха ни вкъщи и ми казаха да го лекувам. Как мога да си остана вкъщи и да гледам как детето ми умира в ужасна болка? 
Не приемам такова нещо!
Единствената ни надежда е във Франция, там има лекари специалисти по това заболяване. Те могат да помогнат на бебето ми, но е изключително скъпо, 85 905 евро, издадоха ни проформа фактура, която трябва да платим предварително. Добри хора, моля за продължаване на вашата помощ. До момента сме успели да съберем 25 644 евро. Почти сме на половината път, за което съм много благодарен. 
Моля ви, моля ви, плача пред вас, моля, помогнете на детето ми. Всяка милувка и дори прегръдка му причинява нетърпима болка. Бог да ни помогне да съберем парите.
Споделете, нека моят вик на отчаяние стигне до най-голям брой.
Ако можете да ни помогнете, ето начините да дарите с Дейвид. Разгледайте снимките в долната част на тази обява, ще видите банкова сметка, на която можете да преведете парите, за да помогнете на Давид.
Благодаря ви от сърце!", пише през сълзи тъжната майка.
31.08.2023, 16:03 часа
1112 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha