Помагайте! 8 месеца няма и следа от мъж от Врачанско, близките му го търсят неуморно /снимка/

Помагайте! 8 месеца няма и следа от мъж от Врачанско, близките му го търсят неуморно /снимка/ Мъж от Врачанско изчезна преди 8 месеца, а от него все още няма и следа, научи агенция BulNews. Близките му го търсят под дърво и камък, но за съжаление без успех. Хората молят за съдействие в намирането му, защото те вече са на предела си, но няма да се откажат, докато не го открият. 
60-годишният Спас Ненчев, по прякор Гънгата, е изчезнал на 7 януари. Той работел като кравар в село Нефела, като гледал животните на местно семейство. Във въпросния ден мъжът излязъл както обикновено да ги изведе на паша, след което никой повече не го видял. 
Още тогава бил подаден сигнал и в полицията, като униформени също издирват мъжа, но към момента няма успех. 
Мъжът е висок 1.60 м., слаб е, има проблем с говора – не му се разбира, а дясната му ръка е обездвижена след травма и той я държи прибрана към тялото си. В деня на изчезването му е бил облечен с дрехите от снимката. 
Всеки, който може да съдейства с информация за Спас Ненчев, може да се свърже с полицията или със сестрата на Спас Лиляна Ненчева на номер +306974490735.
01.09.2023, 08:50 часа
10592 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha