Тази вечер Видин става столица на красотата в Северозапада! „X Model Group“ черпи с 50-килограмова торта!

Тази вечер Видин става столица на красотата в Северозапада! „X Model Group“ черпи с 50-килограмова торта! Днес от 19.00 часа, най-големият конкурс за красота в Северозапада ще зарадва жители и гости на старопрестолния град от сцената на Драматичен театър “Владимир Трендафилов” - Видин, съобщи организаторът на проявата Иво Йосифов.
Бляскавата надпревара се провежда с подкрепата на община Видин.
В 18-тото издание на конкурса за избор на най-красивите млади хора в региона – “Мис и Мистър Северозападна България”, за престижните титли ще премерят красота и пропорции модели от Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Бяла Слатина, Козлодуй и Белоградчик. 
На каузата “Северозапада е цветен” е подчинена и цялостната концепция на модното събитие на годината. Моделите на “X Model Group” ексклузивно ще представят на сцената на “Мис и Мистър Северозападна България 2023”, част от уникалните рокли на Вяра Бориславова / “Muse Shop” с които ще дефилират 100 манекенки в ревюто с опит за рекорд на Гинес - “Срещу течението”, на видинската топ дизайнерка, което ще се проведе в края на седмицата!
Партньори и приятели на XMG, организации и личности подкрепящи  модата в северозапада през годините, ще бъдат отличени от организаторите със специални призове!         
Събитието е с начален час 19 часа и вход свободен като подарък за жителите и гостите на Видин, по случай 20-тия рожден ден на агенцията на Северозапада. 
 С мощно афтър парти в клуб “Hybrid” и огромна 50-килограмова торта “X Model Group”, ще отбележи и рождения си ден след церемонията в театъра.
Очакваме Ви!
04.09.2023, 10:09 часа
2583 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha