Заради неспазена дистанция: Млад шофьор се заби в кола на дядо от Видин, има пострадал

Заради неспазена дистанция: Млад шофьор се заби в кола на дядо от Видин, има пострадал Човек пострада в катастрофа между две коли, съобщиха от МВР.
Пътният инцидент е станал на 1 септември. В 19.40 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на пътен възел „Новоселци“. При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 18-годишен видинчанин, движейки се с несъобразена скорост и неспазвайки дистанция блъснал в задната част движещ се пред него в същата посока лек автомобил „Форд Фокус“. Втората кола била шофирана от 74-годишен жител на областния град. 
Вследствие на инцидента е пострадал пътуващият на предната дясна седалка във „Фолксваген“-а 18-годишен младеж от Видин. Той е бил транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ. Там медиците констатирали фрактура на лява предмишница и след оказана медицинска помощ го освободили за домашно лечение. Тестовете с технически средства за наличие на алкохол и наркотици на двамата шофьори били отрицателни. 
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
04.09.2023, 11:27 часа
399 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha