Войната продължава! Две БМВ-та премериха сили на Табашкия мост във Враца, има и линейка /снимки/

Войната продължава! Две БМВ-та премериха сили на Табашкия мост във Враца, има и линейка /снимки/ Необявената война на пътя продължава и във вечерните часове във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Преди минути стана шестата катастрофа за деня.
Две БМВ-та се удариха на кръстовището на Табашкия мост. Едното тръгнало да излиза на Крайречен булевард на зелен светофар, когато било пометено от другото, което идвало от пл. "Руски" и минало на червено. Последвал удар, след който и двете коли са останали насред кръстовището. И двете возила са управлявани от врачани - на 45 и 43 години.
При сблъсъка леко е пострадал 43-годишният шофьор, както и 24-годишен пътник от автомобила му. По тази причина на мястото пристигна линейка, която ги транспортира към Спешния център за допълнителни прегледи. 
И двете коли са със сериозни материални щети.
На мястото на катастрофата работи патрул на Пътна полиция, който изяснява причината за нея. На кръстовището има монтирана камера, така че няма да е проблем да се види виновникът за ПТП-то.
Пътуващите по Крайречен булевард да бъдат внимателни при преминаването през кръстовището при хотел „Лева“, тъй като смачканите автомобили все още са на пътя и трафикът е затруднен.
04.09.2023, 22:00 часа
17818 1
Коментари

bmw

05.09.2023, 15:57 часа
имам фар за комбито, ако му трябва нека драсне
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha